Dziś mamy 7 czerwca 2020, niedziela, imieniny obchodzą:

20 maja 2020

Zderzenie osobówek na krajowej dziesiątce. Policja ustala okoliczności

fot. MM

fot. MM

20 maja na drodze krajowej nr 10 w Sadkach doszło do zdarzenia #drogowego z udziałem dwóch pojazdów osobowych tj. opel astra i fiat punto. Na miejsce wezwano trzy zastępy straży pożarnej, karetkę pogotowia i policję. Na krajowej dziesiątce wytworzył się spory korek.

Zgłoszenie wpłynęło przed godzina 13. - Kierujący pojazdem opel astra, 36-letni mieszkaniec gminy Sadki, włączając się do ruchu wymusił pierwszeństwo przejazdu i zderzył się z fiatem punto - informuje podkom. Justyna Andrzejewska, rzecznik prasowa KPP Nakło. 

Uczestnicy zdarzenia zostali przetransportowani do szpitali na badania, nie odnieśli poważniejszych obrażeń. Kierowcy byli trzeźwi. Zdarzenie zakwalifikowane zostało jako kolizja drogowa. Czynności wyjaśniające w sprawie prowadzą policjanci z nakielskiej komendy.

Oceń artykuł: 12 4

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (6) Zgłoś naruszenie zasad

    • -2 (10)

    Sadkowianin, w dniu 20-05-2020 14:59:36 napisał:

    Wygląda na klasyczne wymuszenie. Wiadomo kto to??

    odpowiedz

    • -5 (9)

    Kasia, w dniu 20-05-2020 15:13:58 napisał:

    A ten drugi wypadek? Kogo helikopter zabierał?

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • -1 (3)

    Mróz , w dniu 20-05-2020 21:01:38 napisał:

    Punto jechał Dzbychu a tym drugim mery glejda

    odpowiedz

    • 3 (3)

    Szczególnie , w dniu 20-05-2020 21:42:51 napisał:

    No koments ratownik powinien!

    odpowiedz

    • 3 (3)

    Tomek, w dniu 21-05-2020 10:30:27 napisał:

    no wiadomo kto wymusił pierszeństwo ..... pewnie myślał że zdąży.......

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Drukarki kodów kreskowych
899PLN 499PLN
Meble w kolorze Dąb Szary Sonoma / Brązowy Połysk
MEBLE PIOTR PASIEKA
Drukarka filskalna Novitus DEONe
2290 nettoPLN
Klasyka w nowym wydaniu w kolorze Orzech Koniakowym
Posnet XL
sugerowana cena producenta: 3431,70PLN
Szczotka elektryczna z jonizacją Fox Red Hot
175PLN 140PLN
Sprzedaż opon
0

O Stowarzyszeniu Oficerów Więziennictwa. Czym się zamuje?

Przyglądamy się bliżej działalności Stowarzyszenia Oficerów Więziennictwa. Jaka jest jego #historia? Jakie stawia sobie cele? Do czego dąży w swoich działaniach?

(czytaj więcej)
0

Światowy Dzień Środowiska. Ochrona zasobów wodnych to konieczność

Kwestia dostępności wody jest obecnie jednym z największych wyzwań #dotyczących zrównoważonego rozwoju. Nie tylko w odległych zakątkach świata, ale także w Polsce. Obchodzony 5 czerwca z inicjatywy Organizacji Narodów Zjednoczonych Światowy Dzień Środowiska to dobry moment, by zastanowić się, co każdy z nas może zrobić w kontekście ochrony tego życiodajnego zasobu.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)
0

Zdrowe odżywianie podczas pracy zdalnej. Przepis na sałatkę w stylu toskańskim

Pomimo cyklicznego znoszenia obostrzeń wielu z nas wciąż pracuje w trybie #zdalnym. A to z kolei stanowi nie lada wyzwanie dla naszej codziennej diety. Inaczej bowiem komponujemy menu zabierane do firmy, inaczej podejść należy do planowania posiłków, pracując w domowym zaciszu. W obu jednak przypadkach kluczem jest zbilansowana dieta, zapewniająca siłę i energię na cały dzień intensywnej pracy.

(czytaj więcej)