Dziś mamy 27 września 2020, niedziela, imieniny obchodzą:

18 czerwca 2020

Wspólne lata minęły tak szybko. Motylki z „Wesołej Piątki” żegnają przedszkole

fot. Dariusz Górzyński

fot. Dariusz Górzyński

Wydaje się, że nie tak dawno witaliśmy się, gdy po raz pierwszy przekraczaliście próg #naszego przedszkola, a dziś już nadszedł czas pożegnania. Te wspólne lata minęły nam tak szybko…

Bardzo dziękujemy Wam za uśmiech i radość, jaką nas codziennie obdarowywaliście, za Wasz entuzjazm oraz spontaniczność. Było wiele zabawy i nauki, mnóstwo wspaniałych chwil. Można powiedzieć, że przedszkole stało się dla Was drugim domem… Mamy nadzieję, że będziecie miło wspominać wspólnie spędzone chwile!

Wszystkim „Motylkom” życzymy powodzenia na nowej drodze obowiązków szkolnych!

materiał: Natalia Kloska

Autorka nie wyraża zgody na komentowanie.

Oceń artykuł: 66 15

Czytaj również

udostępnij na FB
0

Światowy Dzień bez Samochodu. Zamiast auta wybierz rower!

W dniu dzisiejszym obchodzimy Światowy# Dzień bez Samochodu. Jest to idealny czas, aby do pracy zamiast samochodem pojechać rowerem albo autobusem.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)