Dziś mamy 6 czerwca 2020, sobota, imieniny obchodzą:

25 czerwca 2019

Wernisaż Sławomiry Ewy Wojtas. „Góry Ałtaj Południowa Syberia”

fot.pow

fot.pow

Sławomira Ewa Wojtas to autorka drugiej wystawy fotograficznej w tym roku.# Wernisaż odbył się w piątek, 21 czerwca w GALERII 4 Nakielskiego Ośrodka Kultury.

 „GÓRY AŁTAJ POŁUDNIOWA SYBERIA” to zarejestrowany na fotografii wysokogórski, przepiękny krajobraz. Jako, że pasją artystki jest świat roślin, tematem przewodnim fotografii jest flora tego regionu świata. Wystawę można zobaczyć do 30 czerwca w godzinach pracy NOK. Zapraszamy.

materiał: lidia Bembnista

Autor nie wyraża zgody na komentowanie artykułu.

Oceń artykuł: 2 0

Czytaj również

udostępnij na FB
0

O Stowarzyszeniu Oficerów Więziennictwa. Czym się zamuje?

Przyglądamy się bliżej działalności Stowarzyszenia Oficerów Więziennictwa. Jaka jest jego #historia? Jakie stawia sobie cele? Do czego dąży w swoich działaniach?

(czytaj więcej)
0

Światowy Dzień Środowiska. Ochrona zasobów wodnych to konieczność

Kwestia dostępności wody jest obecnie jednym z największych wyzwań #dotyczących zrównoważonego rozwoju. Nie tylko w odległych zakątkach świata, ale także w Polsce. Obchodzony 5 czerwca z inicjatywy Organizacji Narodów Zjednoczonych Światowy Dzień Środowiska to dobry moment, by zastanowić się, co każdy z nas może zrobić w kontekście ochrony tego życiodajnego zasobu.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)
0

Zdrowe odżywianie podczas pracy zdalnej. Przepis na sałatkę w stylu toskańskim

Pomimo cyklicznego znoszenia obostrzeń wielu z nas wciąż pracuje w trybie #zdalnym. A to z kolei stanowi nie lada wyzwanie dla naszej codziennej diety. Inaczej bowiem komponujemy menu zabierane do firmy, inaczej podejść należy do planowania posiłków, pracując w domowym zaciszu. W obu jednak przypadkach kluczem jest zbilansowana dieta, zapewniająca siłę i energię na cały dzień intensywnej pracy.

(czytaj więcej)