Dziś mamy 29 września 2020, wtorek, imieniny obchodzą:

02 lutego 2020

Tajfun Świniary na czele stawki. Za tydzień ostatnia kolejka rozgrywek

fot. archiwum

fot. archiwum

W sobotę, 1 lutego 2020 roku w hali widowiskowo-sportowej w Paterku odbyła się przedostatnia kolejka tegorocznych zmagań w nakielskiej# „halówce”. Walkę o zwycięstwo stoczą między sobą Tajfun Świniary i Polona Środa.

Wyniki spotkań:

Tajfun Świniary

4:1

Eko Nakło

Sierra Trzeciewnica

9:1

Hutnik Tur II

Polona Środa

0:6

Tajfun Świniary

Hutnik Tur II

5:4

Harpagany

Eko Nakło

1:6

Sierra Trzeciewnica

Czarni Nakło

0:1

Hutnik Tur

Harpagany

2:6

Zorza Ślesin

Klasyfikacja po 9 kolejce:

lp.

Nazwa

m.

pkt

br.

1.

Tajfun Świniary

14

32

49:16

2.

Polona Środa

15

30

45:39

3.

Sierra Trockenbau Trzeciewnica

14

30

61:25

4.

KS Czarni Nakło

14

25

53:24

5.

Zorza Ślesin

15

23

56:33

6.

Hutnik Tur

15

23

76:42

7.

Harpagany

15

18

38:52

8.

Eko Nakło

14

3

14:50

9.

Hutnik Tur II

14

-1

12:101

Oceń artykuł: 16 14

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (3) Zgłoś naruszenie zasad

    • 3 (5)

    Km, w dniu 02-02-2020 18:08:33 napisał:

    Poprawcie tabelke bo coś nie pykło

    odpowiedz

    • 7 (9)

    Fan, w dniu 02-02-2020 18:10:24 napisał:

    W tabeli jest błąd, zespół Tajfun Świniary ma 14 meczów rozegranych, a Polonia Sroda 15 meczów.

    odpowiedz

    • 11 (11)

    Fan Eko Nakło, w dniu 02-02-2020 18:40:31 napisał:

    Błąd w tabeli Eko Nakło powinno być na 1 miejscu halo gdzie jest organizator

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Lipoliza injekcyjna
Naczepa platforma
Kasy fiskalne Datecs
1200PLN PROMOCJAPLN
Terminale płatnicze stacjonarne i mobilne
39PLN od 15zł/mcPLN
Novitus Deon E
sugerowana cena producenta: 2816,70PLN
Baterie
od 0,90PLN
Rolery - mezoterapia skóry
Bezpłatne kontrolowanie sprawności układu kierowniczego
0

Światowy Dzień bez Samochodu. Zamiast auta wybierz rower!

W dniu dzisiejszym obchodzimy Światowy# Dzień bez Samochodu. Jest to idealny czas, aby do pracy zamiast samochodem pojechać rowerem albo autobusem.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)