Dziś mamy 6 czerwca 2020, sobota, imieniny obchodzą:

18 października 2019

Powstał wyczekiwany fragment chodnika. Będzie bezpieczniej

Ruch samochodowy oraz pieszych na ul. Mroteckiej w Nakle zwiększył się z chwilą powstania restauracji McDonald.

Wielokrotnie piesi skarżyli się na brak ok. 50 metrów chodnika wzdłuż ulicy Mroteckiej do nowej restauracji, które pozwoliłby bezpiecznie poruszać na tym odcinku drogi. Brakujący fragment został wybudowany, więc teraz powinno być bezpieczniej.

Oceń artykuł: 9 1

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (9) Zgłoś naruszenie zasad

    • 0 (4)

    krajan, w dniu 18-10-2019 17:08:40 napisał:

    Lepiej późno niż wcale.Mamy już w Nakle XXI wiek! Kawałek chodnika i poczucie bezpieczeństwa mieszkańców.

    odpowiedz

    • 3 (3)

    Smak, w dniu 18-10-2019 18:21:08 napisał:

    Powinni w Paterku na przeciwko przystanku zrobić od przejścia dla pieszych po drugiej stronie to dla ludzi bezpieczniej,niż przejść przez tą ruchliwą droge

    odpowiedz

    • 1 (7)

    Ala, w dniu 18-10-2019 18:58:37 napisał:

    Ten kawałek chodnika powinien wybudować inwestor, czyli McDonald. A o to powinni zadbać nasi włodarze.

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • -2 (6)

    bm, w dniu 18-10-2019 19:55:32 napisał:

    szkoda,ze akurat po lecie i wakacjach

    odpowiedz

    • 1 (9)

    janusz, w dniu 18-10-2019 20:04:13 napisał:

    Takie mamy władze ? A w swierczyku jakie my cuda dokonali, ojojoj ! tacy my wielcy tyle dróg, chodników, aa tam gdzie trzeba negocjowac nie ma panów. A McDonald z Was sie sieje ! Komuniści i złodzieje!

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 1 (5)

    nakielanin, w dniu 18-10-2019 20:24:32 napisał:

    W końcu! Mogło dojść do tragedii

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Kasa fiskalna ONLINE FAREX PRO600
1349PLN PROMOCJAPLN
Szkolenia pierwsza pomoc
od 50PLN
Meble pokojowe
Opracowujemy Instrukcje bhp
od 50PLN
Czytniki kodów kreskowych
Sypialnia Dąb Sonoma i wstawki w połyskującej bieli
Rolery - mezoterapia skóry
Kwasy...
0

O Stowarzyszeniu Oficerów Więziennictwa. Czym się zamuje?

Przyglądamy się bliżej działalności Stowarzyszenia Oficerów Więziennictwa. Jaka jest jego #historia? Jakie stawia sobie cele? Do czego dąży w swoich działaniach?

(czytaj więcej)
0

Światowy Dzień Środowiska. Ochrona zasobów wodnych to konieczność

Kwestia dostępności wody jest obecnie jednym z największych wyzwań #dotyczących zrównoważonego rozwoju. Nie tylko w odległych zakątkach świata, ale także w Polsce. Obchodzony 5 czerwca z inicjatywy Organizacji Narodów Zjednoczonych Światowy Dzień Środowiska to dobry moment, by zastanowić się, co każdy z nas może zrobić w kontekście ochrony tego życiodajnego zasobu.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)
0

Zdrowe odżywianie podczas pracy zdalnej. Przepis na sałatkę w stylu toskańskim

Pomimo cyklicznego znoszenia obostrzeń wielu z nas wciąż pracuje w trybie #zdalnym. A to z kolei stanowi nie lada wyzwanie dla naszej codziennej diety. Inaczej bowiem komponujemy menu zabierane do firmy, inaczej podejść należy do planowania posiłków, pracując w domowym zaciszu. W obu jednak przypadkach kluczem jest zbilansowana dieta, zapewniająca siłę i energię na cały dzień intensywnej pracy.

(czytaj więcej)