Dziś mamy 30 września 2020, środa, imieniny obchodzą:

20 stycznia 2020

Poszukiwany 34-latek zatrzymany. Teraz na 6 miesięcy trafi za kraty

fot. archiwum

fot. archiwum

Kcyńscy policjanci w jednym z mieszkań na terenie gminy zatrzymali # 34-latka poszukiwanego do odbycia kary pozbawienia wolności za przywłaszczenie. Po nocy spędzonej w policyjnym areszcie zatrzymany został doprowadzony do zakładu karnego. Tam spędzi najbliższe miesiące.

Kilka dni temu kcyńscy policjanci otrzymali od szubińskiego sądu polecenie doprowadzenia do zakładu karnego 34-letniego mieszkańca gminy Kcynia, który miał do odbycia karę pozbawienia wolności za przywłaszczenie. Personalia mężczyzny zostały wprowadzone do policyjnej bazy danych i wszczęto za nim poszukiwania.

Długo nie trwało, jak mundurowi ustalili, że poszukiwany przebywa w jednym z mieszkań na terenie gminy. Tam też w czwartek (16.01.20) po południu mundurowi go znaleźli. 34-latek trafił do policyjnego aresztu, skąd następnego dnia przewieziono go do zakładu karnego. W więziennej izolacji mężczyzna spędzi najbliższe 6 miesięcy.

materiał: podkom. Justyna Andrzejewska - KPP Nakło

Oceń artykuł: 4 10

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (4) Zgłoś naruszenie zasad

    • 1 (1)

    ciekawski, w dniu 21-01-2020 07:17:25 napisał:

    co to za as?

    odpowiedz

    • -1 (1)

    Konik, w dniu 21-01-2020 10:22:41 napisał:

    Twoja stara

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 0 (0)

    Kita, w dniu 22-01-2020 16:36:30 napisał:

    GROSZEK

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Terminale płatnicze
Meble kuchenne - na zamówienie
Usługi prowadzenia ksiąg rachunkowych
od 50PLN
Sprawdzanie i regulacja ciśnienia w ogumieniu
Metkownica SATO JUDO 26
sugerowana cena producenta: 184,50PLN
Fotokubek klasyczny
19,90PLN
Kasy fiskalne Datecs mobilne z kopią elektroniczną
999PLN PROMOCJAPLN
Zezwolenie na przetwarzanie odpadów
od 2000PLN
0

Światowy Dzień bez Samochodu. Zamiast auta wybierz rower!

W dniu dzisiejszym obchodzimy Światowy# Dzień bez Samochodu. Jest to idealny czas, aby do pracy zamiast samochodem pojechać rowerem albo autobusem.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)