Dziś mamy 6 czerwca 2020, sobota, imieniny obchodzą:

23 czerwca 2019

Piknik rodzinny Czarnych Nakło za nami. Nie zabrakło zmagań piłkarskich

fot. MM

fot. MM

20 czerwca br. wypadało Boże Ciało, a więc była to doskonała okazja na wspólne i rodzinne # spędzenie wolnego czasu. Czarni Nakło wyszli z inicjatywą i zorganizowali w tym dniu piknik integracyjny, który łączył dobrą zabawę z rywalizacją sportową.

Na przybyłych rodziców i przyjaciół klubu czekało wiele atrakcji. Były gry i zabawy, a dla najmłodszych również możliwość przejechania się ciężarówką.

Nie zabrakło wspólnego grilla oraz okrzyków nawiązujących do Czarnych Nakło, które połączono z puszczeniem balonów. Dla młodych adeptów przygotowano niespodziankę w postaci koszulek treningowych.

Oczywiście w tym dniu nie zapomniano o rywalizacji sportowej. W tym roku zorganizowano turniej złożony z 6 zespołów: Zieloni Gorzeń, Fan Club Czarni, Żak Orlik Czarni, FC Góreccy, Młodzik Czarni i KS Seniorzy Czarni. Po zaciętej walce, w głównym finale zmierzyli się Zieloni Gorzeń i KS Seniorzy Czarni, a minimalnie lepsi w tym starciu okazali się ci pierwsi, wygrywając minimalnie 3:2.

Każda z drużyn otrzymała upominki i puchary. Impreza po raz kolejny okazała się udana i zgromadziła łącznie ponad 300 sympatyków klubu.

Klasyfikacja turnieju piłkarskiego:
1. Zieloni Gorzeń
2. KS Seniorzy Czarni
3. FC Góreccy
4. Fan Club Czarni
5. Młodzik Czarni
6. Żak Orlik Czarni

Oceń artykuł: 6 6

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (3) Zgłoś naruszenie zasad

    • -1 (1)

    KSC 56, w dniu 23-06-2019 15:35:03 napisał:

    Tylko potrafią bawić się w święta kościelne dlatego osiągają tak wspaniałe wyniki. Żal tych co prowadzą ten klub do degradacji bo żadnych wartości nie prezentują. Toć to szok.

    odpowiedz

    • 1 (1)

    Czarni, w dniu 24-06-2019 08:29:51 napisał:

    Nawet małpa na bramce hehe przypomniały mi się zaraz czasy za dzieciaka i taka dość nietypowa sytuacja na turnieju we Francji na domku hahaha pozdro wariacie

    odpowiedz

    • -1 (1)

    Argentyñczyk, w dniu 24-06-2019 16:25:14 napisał:

    W tym roku też było chlanie?

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Remonty mieszkań
Meble łazienkowe
Meble w kolorze Dąb Szary Sonoma / Brązowy Połysk
Meble młodzieżowe i dziecięce
Bezpłatne kontrolowanie sprawności układu kierowniczego
Budowa magazynów
Elzab Jota E
sugerowana cena producenta: 1783,50PLN
Fotokoszulka z nadrukiem
35,00PLN
0

O Stowarzyszeniu Oficerów Więziennictwa. Czym się zamuje?

Przyglądamy się bliżej działalności Stowarzyszenia Oficerów Więziennictwa. Jaka jest jego #historia? Jakie stawia sobie cele? Do czego dąży w swoich działaniach?

(czytaj więcej)
0

Światowy Dzień Środowiska. Ochrona zasobów wodnych to konieczność

Kwestia dostępności wody jest obecnie jednym z największych wyzwań #dotyczących zrównoważonego rozwoju. Nie tylko w odległych zakątkach świata, ale także w Polsce. Obchodzony 5 czerwca z inicjatywy Organizacji Narodów Zjednoczonych Światowy Dzień Środowiska to dobry moment, by zastanowić się, co każdy z nas może zrobić w kontekście ochrony tego życiodajnego zasobu.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)
0

Zdrowe odżywianie podczas pracy zdalnej. Przepis na sałatkę w stylu toskańskim

Pomimo cyklicznego znoszenia obostrzeń wielu z nas wciąż pracuje w trybie #zdalnym. A to z kolei stanowi nie lada wyzwanie dla naszej codziennej diety. Inaczej bowiem komponujemy menu zabierane do firmy, inaczej podejść należy do planowania posiłków, pracując w domowym zaciszu. W obu jednak przypadkach kluczem jest zbilansowana dieta, zapewniająca siłę i energię na cały dzień intensywnej pracy.

(czytaj więcej)