Dziś mamy 1 października 2020, czwartek, imieniny obchodzą:

17 stycznia 2020

Nie stawił się sam, więc znaleźli go policjanci. Trafił do więziennej celi

Nakielscy „patrolowcy” w jednym z mieszkań w podnakielskiej wsi zatrzymali 45-latka #poszukiwanego do odbycia kary za kradzież. Zatrzymany jeszcze tego samego dnia trafił do więziennej celi, gdzie spędzi najbliższe 5 miesięcy.

Na początku stycznia br. nakielski sąd wydał nakaz doprowadzenia do placówki penitencjarnej dla 45-letniego mieszkańca nakielskiej gminy. Mężczyzna miał do odbycia karę 5 miesięcy pozbawienia wolności za kradzież i winien sam stawić się w zakładzie karnym, jednak tego nie zrobił, dlatego polecenie doprowadzenia go tam dostali od sądu policjanci.

45-latek został zarejestrowany w policyjnych systemach jako poszukiwany i długo nie cieszył się wolnością. Ledwie 6 dni po tym, jak sąd wydał nakaz, nakielscy „patrolowcy” zatrzymali mężczyznę w jednym z mieszkań w gminie Nakło. Sprawdzenie jego personaliów było jedynie formalnością, która potwierdziła, że 45-latek winien przebywać w zakładzie karnym. Jeszcze tego samego dnia trafił do więziennej celi, gdzie spędzi najbliższe 5 miesięcy.

Materiał: podkom. Justyna Andrzejewska - oficer prasowy KPP Nakło

Oceń artykuł: 14 12

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (8) Zgłoś naruszenie zasad

    • 6 (12)

    Anonim, w dniu 17-01-2020 12:51:50 napisał:

    No i kogo to obchodzi mam wrazenie ze ten portal wiadomosci caly czas pisze policja zatrzymala,doprowadzila itd to jest ich praca nic nadzyczajnego w tym niema

    odpowiedz

    • 2 (2)

    Jaros, w dniu 17-01-2020 15:22:13 napisał:

    A gdzie znaleźli go w Polychnie ??

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 3 (5)

    Ja, w dniu 17-01-2020 22:28:28 napisał:

    Ciekawe kiedy wezmą się za niepłacących alimenciarzy...

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (2)

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Fotokubek z kolorowym uchwytem w kształcie serca
24,90PLN
Fotokubek klasyczny
19,90PLN
Sprawdzanie geometrii kół
Masaż leczniczy
Makijaż ślubny
Gimnastyka korekcyjna
Bon upominkowy
Budowa domu pod klucz
0

Światowy Dzień bez Samochodu. Zamiast auta wybierz rower!

W dniu dzisiejszym obchodzimy Światowy# Dzień bez Samochodu. Jest to idealny czas, aby do pracy zamiast samochodem pojechać rowerem albo autobusem.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)