Dziś mamy 29 września 2020, wtorek, imieniny obchodzą:

10 lutego 2020

Nakielska Halowa Liga Piłki Nożnej zakończona. Podsumowano rozgrywki

fot. BG

fot. BG

Tuż po ostatnim spotkaniu 10 kolejki zmagań w I lidze, przyszedł czas na #podsumowanie XXI edycji NHLPN. W drugiej lidze zwyciężyła Sierra Trockenbau Trzeciewnica, natomiast w I – ligowych zmaganiach najlepsza okazała się Olimpia Tupadły.

Zmagania II – ligowe po zażartej walce z Tajfunem Świniary wygrała Sierra Trockenbau Trzeciewnica. Najlepszym strzelcem został Krzysztof Stefanowicz (Hutnik Tur) zdobywca 29 bramek. Nagroda dla najlepszego bramkarza trafiła w ręce Kamila Jeszke (Tajfun Świniary), natomiast nagrodę fair play przyznano Harpaganom.

W I lidze po zaciętej walce z Dębem Potulice, najlepsza okazała się Olimpia Tupadły. Drugi rok z rzędu najlepszym strzelcem został Kamil Barkowski (Olimpia Tupadły) zdobywca 29 bramek. Najlepszym bramkarzem okazał się Hubert Silicki Olimpia Tupadły, natomiast nagroda fair play przypadła Fan Clubowi Czarnych Nakło.

Klasyfikacja I ligi:
1. Olimpia Tupadły
2. Dąb Potulice
3. Sąsiedzi Sipiory
4. A – entry
5. Różowe Pantery
6. Climag Fundacja w Kuźni
7. Zieloni Gorzeń
8. Bochat Team
9. Fan Club Czarni Nakło
10. Gwiazda Olszewka

Klasyfikacja II ligi:
1. Sierra Trockenbau Trzeciewnica
2. Tajfun Świniary
3. Polona Środa
4. Zorza Ślesin
5. Czarni Nakło
6. Hutnik Tur
7. Harpagany
8. Eko Nakło
9. Hutnik Tur II

Oceń artykuł: 6 2

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (3) Zgłoś naruszenie zasad

    • 1 (1)

    123, w dniu 10-02-2020 22:19:48 napisał:

    Gratulacje dla wszystkich drużyn

    odpowiedz

    • 0 (2)

    Kibic , w dniu 11-02-2020 05:45:24 napisał:

    Prosimy o uśmiech panie Sebastianie

    odpowiedz

    • 1 (5)

    Riczi, w dniu 11-02-2020 19:53:39 napisał:

    Dąb wez sie za kopanie prawdziwej piłki.

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Koloryzacja - nowoczesne techniki
Pokój dzienny/ jadalnia/ sypialnia/ biuro
Bon upominkowy
Krzesło młodzieżowe
Deska elewacyjna
Posnet Ergo
sugerowana cena producenta: 1537,50PLN
Stół z blatem szklanym + krzesła
Kasa fiskalna Euro z kopią elektroniczną
1099PLN PROMOCJAPLN
0

Światowy Dzień bez Samochodu. Zamiast auta wybierz rower!

W dniu dzisiejszym obchodzimy Światowy# Dzień bez Samochodu. Jest to idealny czas, aby do pracy zamiast samochodem pojechać rowerem albo autobusem.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)