Dziś mamy 5 czerwca 2020, piątek, imieniny obchodzą:

11 października 2015
B klasa, grupa I

Mrotecka lokomotywa zatrzymana

Tarpan Mrocza doznał pierwszej porażki w tym sezonie. Podopieczni Marcina Klebsa pojechali do Nowego Dworu w osłabionym składzie i nie poradzili sobie w ciężkim warunkach.

Opiekun spadkowicza na wyjazdowe spotkanie nie mógł zabrać pięciu podstawowych zawodników. Kiepski stan boiska nie sprzyjał grze w piłce, z czym przyjezdni nie mogli sobie poradzić i od początku mecz nie układał się po ich myśli. Po 45 minutach przegrywali 1:0.

Po zmianie stron piłkę do siatki zdołał skierować Jacek Pyszka, ale nie starczyło to do zdobycia choćby oczka. Świt wygrał 2:1. - Z gry mojego zespołu jestem zadowolony. Pomimo niesprzyjających warunków my przynajmniej próbowaliśmy grać w piłkę. Zawiodła niestety skuteczność oraz świetnie spisywał się bohater meczu - bramkarz gospodarzy - ocenił Marcin Klebs.

Sokół Nowy Dwór - Tarpan Mrocza 2:1 (1:0)
Bramka: Jacek Pyszka

Oceń artykuł: 18 28

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (4) Zgłoś naruszenie zasad

    • 1 (1)

    Kibic, w dniu 11-10-2015 19:56:10 napisał:

    Jak zawsze zle boisko albo oslabienie skladu. Zawsze i wszedzie takie same usprawiedliwienie wystepuje w wespolach. Zenada brak przyznania porazki .

    odpowiedz

    • 1 (1)

    nr11, w dniu 11-10-2015 20:05:54 napisał:

    Kibic nie wiesz jak było naprawdę więc lepiej nie komentuj. Na tym boisku poprostu nie dało się grać w piłkę. Przykre jest to że takie boiska są dopuszczane do rozgrywek. Prawdą jest to że zawiodła skuteczność. Podejrzewam że na boisku w Mroczy nie mieliby nic do powiedzenia drwale z Nowego Dworu. Brawo za walkę Pany!!! Do zobaczenia na treningu!!!

    odpowiedz

    • 0 (0)

    Leszek, w dniu 11-10-2015 20:11:27 napisał:

    Kibic. Jak nie wiesz jak było naprawdę to się lepiej nie wypowiadaj. Bylem na tym meczu i wiem jak wyglądało to pseudo boisko. Fakt skuteczność trochę zawiodła, ale na boisku był tylko jeden zespół co grał w piłkę i to był Tarpan.

    odpowiedz

    • 0 (0)

    pany, w dniu 12-10-2015 17:50:28 napisał:

    a mysliwiec ucieka.Czy oni tacy dobrzy?

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Siłownia
Budowa hal
Żel UV 5ml
7,50PLN
Analiza stanu bhp w firmie
od 50PLN
Posnet Ergo
sugerowana cena producenta: 1537,50PLN
Szkolenia pierwsza pomoc
od 50PLN
Produkty instax
od 37,90PLN
Kasa fiskalna ONLINE Datecs WP50
1299PLN PROMOCJAPLN
0

O Stowarzyszeniu Oficerów Więziennictwa. Czym się zamuje?

Przyglądamy się bliżej działalności Stowarzyszenia Oficerów Więziennictwa. Jaka jest jego #historia? Jakie stawia sobie cele? Do czego dąży w swoich działaniach?

(czytaj więcej)
0

Światowy Dzień Środowiska. Ochrona zasobów wodnych to konieczność

Kwestia dostępności wody jest obecnie jednym z największych wyzwań #dotyczących zrównoważonego rozwoju. Nie tylko w odległych zakątkach świata, ale także w Polsce. Obchodzony 5 czerwca z inicjatywy Organizacji Narodów Zjednoczonych Światowy Dzień Środowiska to dobry moment, by zastanowić się, co każdy z nas może zrobić w kontekście ochrony tego życiodajnego zasobu.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)
0

Zdrowe odżywianie podczas pracy zdalnej. Przepis na sałatkę w stylu toskańskim

Pomimo cyklicznego znoszenia obostrzeń wielu z nas wciąż pracuje w trybie #zdalnym. A to z kolei stanowi nie lada wyzwanie dla naszej codziennej diety. Inaczej bowiem komponujemy menu zabierane do firmy, inaczej podejść należy do planowania posiłków, pracując w domowym zaciszu. W obu jednak przypadkach kluczem jest zbilansowana dieta, zapewniająca siłę i energię na cały dzień intensywnej pracy.

(czytaj więcej)