Dziś mamy 26 maja 2020, wtorek, imieniny obchodzą:

28 stycznia 2020

Maturzyści bawili się na balu. Był czas na podziękowania i wspomnienia

fot. powierzone

fot. powierzone

W ostatnią sobotę stycznia, w restauracji Saga w Zamościu, odbył się bal studniówkowy #maturzystów I Liceum Ogólnokształcącego im. St. Wyspiańskiego w Szubinie.

Uczestników zabawy przywitali uczniowie klasy trzeciej Julianna Grobelska i Igor Kotlarek. Maturzyści podziękowali swoim nauczycielom i rodzicom za trud, jaki włożyli w ich edukację i wychowanie. Dyrektor szkoły Elżbieta Kłosowska – Hilscher rozpoczynając bal, życzyła młodzieży udanej zabawy oraz sukcesów na maturze.

Tradycyjnie, pierwszym tańcem był polonez. Panowie zaprosili do tańca partnerki, wręczając im czerwone  róże, ufundowane prze  kwiaciarnię  „Azalia” z Szubina. Goście bawili się przy rytmach zespołu MK Organizacyjnie. Wydarzenie uwiecznił Dariusz Górzyński. Bal uczczono tortem upieczonym, specjalnie na tę okazję, przez firmę „Anielska Pokusa” z Zamościa.

Był również czas na wspomnienia lat spędzonych w liceum. Niejedna łza zakręciła się w oku podczas oglądania prezentacji zdjęciowej autorstwa Julii Kubisiak, Klaudii Behnke i Roksany Nowickiej. Były również podziękowania dla pani dyrektor Elżbiety Kłosowskej – Hilscher i wychowawcy klasy Magdaleny Piekarskiej. Dziękujemy rodzicom za przygotowanie wyjątkowego balu, a gościom za wspaniałą zabawę.

materiał: I LO Szubin

Oceń artykuł: 9 4

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (0) Zgłoś naruszenie zasad

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Fotopoduszka Jasiek
30,00PLN
Przewóz krajowy
Elzab Delta Max E
sugerowana cena producenta: 2950,70PLN
Usługi prowadzenia ksiąg rachunkowych
od 50PLN
Nowoczesny styl
Sprzedaż opon
Meble systemowe w kolorze Biały Uni Mat / Biały Mat
Kasa fiskalna Novitus NANO E
1290 nettoPLN
0

Nie kupisz już miału do celów grzewczych. Zmiany od 1 lipca 2020 r.

Od 1 lipca 2020 r. będzie obowiązywał zakaz sprzedaży miałów z węgla kamiennego dla #gospodarstw domowych oraz kotłów o mocy poniżej 1 MW. Do dyspozycji kupujących pozostaną jedynie droższe paliwa.

(czytaj więcej)
0

Dzień Różnorodności Biologicznej. Dlaczego należy dbać o każdy gatunek?

Środowisko naturalne w ostatnich dekadach musi mierzyć się z wieloma wyzwaniami.# Niestety, za część tych problemów odpowiada człowiek i jego działalność, prowadząca m.in. do intensyfikacji efektu cieplarnianego. Obchodzony z inicjatywy ONZ Międzynarodowy Dzień Różnorodności Biologicznej (22 maja) to dobry moment, by zauważyć, że każdy z nas może przeciwdziałać negatywnym zmianom w światowym ekosystemie.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)
0

Pielęgnacja włosów w czasie pandemii koronawirusa. O czym warto pamiętać?

Trwająca pandemia jest odczuwalna we wszystkich dziedzinach życia, szczególnie nasze zdrowie jest# obecnie pod specjalnym nadzorem. To czas, kiedy powinniśmy zwrócić szczególną uwagę na kondycję całego swojego organizmu. Nie zawsze jednak zdajemy sobie sprawę, że aktualna sytuacja może również negatywnie wpłynąć na nasze włosy.

(czytaj więcej)