Dziś mamy 26 września 2020, sobota, imieniny obchodzą:

28 stycznia 2020

Maturzyści bawili się na balu. Był czas na podziękowania i wspomnienia

fot. powierzone

fot. powierzone

W ostatnią sobotę stycznia, w restauracji Saga w Zamościu, odbył się bal studniówkowy #maturzystów I Liceum Ogólnokształcącego im. St. Wyspiańskiego w Szubinie.

Uczestników zabawy przywitali uczniowie klasy trzeciej Julianna Grobelska i Igor Kotlarek. Maturzyści podziękowali swoim nauczycielom i rodzicom za trud, jaki włożyli w ich edukację i wychowanie. Dyrektor szkoły Elżbieta Kłosowska – Hilscher rozpoczynając bal, życzyła młodzieży udanej zabawy oraz sukcesów na maturze.

Tradycyjnie, pierwszym tańcem był polonez. Panowie zaprosili do tańca partnerki, wręczając im czerwone  róże, ufundowane prze  kwiaciarnię  „Azalia” z Szubina. Goście bawili się przy rytmach zespołu MK Organizacyjnie. Wydarzenie uwiecznił Dariusz Górzyński. Bal uczczono tortem upieczonym, specjalnie na tę okazję, przez firmę „Anielska Pokusa” z Zamościa.

Był również czas na wspomnienia lat spędzonych w liceum. Niejedna łza zakręciła się w oku podczas oglądania prezentacji zdjęciowej autorstwa Julii Kubisiak, Klaudii Behnke i Roksany Nowickiej. Były również podziękowania dla pani dyrektor Elżbiety Kłosowskej – Hilscher i wychowawcy klasy Magdaleny Piekarskiej. Dziękujemy rodzicom za przygotowanie wyjątkowego balu, a gościom za wspaniałą zabawę.

materiał: I LO Szubin

Oceń artykuł: 15 9

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (0) Zgłoś naruszenie zasad

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Drukarki fiskalne Innova
2200PLN PROMOCJAPLN
Kanapa
Terminale płatnicze
Kasy fiskalne Datecs
1200PLN PROMOCJAPLN
Rejestracja podmiotów gospodarczych
od 50PLN
Zabiegi odmładzające
Usługi prowadzenia ksiąg rachunkowych
od 50PLN
Posnet Bingo HS EJ
sugerowana cena producenta: 1586,70PLN
0

Światowy Dzień bez Samochodu. Zamiast auta wybierz rower!

W dniu dzisiejszym obchodzimy Światowy# Dzień bez Samochodu. Jest to idealny czas, aby do pracy zamiast samochodem pojechać rowerem albo autobusem.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)