Dziś mamy 6 czerwca 2020, sobota, imieniny obchodzą:

18 kwietnia 2019

Dwa pożary w niespełna godzinę. Łącznie zadysponowano 15 jednostek

fot.MM

fot.MM

Dzisiaj, 18 kwietnia dyżurny PSP odebrał zgłoszenia# o palących się trawach.

Pierwsze zgłoszenie otrzymano do palących się traw między Józefkowem, a Pauliną o godzinie 14:56 Na miejsce zadysponowano 9 jednostek straży: OSP Sipiory, JRG Nakło, OSP Kcynia, OSP Łankowice, OSP Mieczkowo, OSP Paterek, OSP Cukrownia, z czego OSP Polichno i OSP Gromadno zostały zawrócone do swoich jednostek.

Drugie zgłoszenie wpłynęło o godzinie 15:34. Do Paterka wysłano 6 jednostek straży: OSP Paterek, JGR Nakło, OSP Kcynia, OSP Tur, OSP Nakło, OSP Cukrownia.

Oceń artykuł: 24 9

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (12) Zgłoś naruszenie zasad

    • -18 (30)

    widz, w dniu 18-04-2019 18:47:05 napisał:

    a na Józefkowie najlepsza akcja OSP Cukrownia wjazd na łąkę i odpadło im tylne koło porażka i śmiech

    odpowiedz

    • -12 (20)

    nnn, w dniu 18-04-2019 19:19:23 napisał:

    no tak szybki wjazd na łąkę starym samochodem i poraszka

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 30 (34)

    Strażak , w dniu 18-04-2019 23:35:47 napisał:

    Ludzie może i stare auto ale ci ludzie są dla was przykre że tak potraficie być wdzięczni. Zawsze możecie się na nowe zrzucić!!! Ludzie brak słów na was

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 4 (4)

    strażak, w dniu 19-04-2019 21:50:14 napisał:

    witam serdecznie może i stary samochód z osp cukrowni ale i sprawny proszę zobaczyć na osp chomętowo lub osp chwaliszewo

    odpowiedz

    • 0 (0)

    karmelius, w dniu 20-04-2019 13:27:27 napisał:

    OSP dobrze że mają samochód bo inaczej rowerami by jechali.

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Wagi sklepowe
699PLN 500PLN
Budowa domu pod klucz
Oczyszczanie twarzy
Meble kuchenne
Konstrukcje stalowe
Bezpłatne kontrolowanie sprawności amortyzatorów
Rolki termiczne
0,69PLN 0,49PLN
Gimnastyka korekcyjna
0

O Stowarzyszeniu Oficerów Więziennictwa. Czym się zamuje?

Przyglądamy się bliżej działalności Stowarzyszenia Oficerów Więziennictwa. Jaka jest jego #historia? Jakie stawia sobie cele? Do czego dąży w swoich działaniach?

(czytaj więcej)
0

Światowy Dzień Środowiska. Ochrona zasobów wodnych to konieczność

Kwestia dostępności wody jest obecnie jednym z największych wyzwań #dotyczących zrównoważonego rozwoju. Nie tylko w odległych zakątkach świata, ale także w Polsce. Obchodzony 5 czerwca z inicjatywy Organizacji Narodów Zjednoczonych Światowy Dzień Środowiska to dobry moment, by zastanowić się, co każdy z nas może zrobić w kontekście ochrony tego życiodajnego zasobu.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)
0

Zdrowe odżywianie podczas pracy zdalnej. Przepis na sałatkę w stylu toskańskim

Pomimo cyklicznego znoszenia obostrzeń wielu z nas wciąż pracuje w trybie #zdalnym. A to z kolei stanowi nie lada wyzwanie dla naszej codziennej diety. Inaczej bowiem komponujemy menu zabierane do firmy, inaczej podejść należy do planowania posiłków, pracując w domowym zaciszu. W obu jednak przypadkach kluczem jest zbilansowana dieta, zapewniająca siłę i energię na cały dzień intensywnej pracy.

(czytaj więcej)