Dziś mamy 4 czerwca 2020, czwartek, imieniny obchodzą:

11 października 2015
B klasa, grupa III

Długo wyczekiwane zwycięstwo

fot. DW

fot. DW

Ponad miesiąc czekali na swój drugi komplet punktów piłkarze Zielonych Zalesie. W końcu go zdobyli i to kosztem nie byle kogo, bo Skry Paterek.

Zieloni są najczęściej remisująca drużyną w lidze. Nieraz także pokazywali, że potrafią napsuć krwi faworytom (tydzień temu minimalna porażka z liderem). Tym razem zalesianie pozbawili punktów dotychczasowego wicelidera z Paterka na jego własnym terenie.

Tym samym Skra spadła na 4. miejsce kosztem Ramiela i Wisły, choć zespół z Glinek swój dorobek powiększył tylko o jedno oczko.

Oceń artykuł: 56 44

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (10) Zgłoś naruszenie zasad

    • 5 (5)

    kibol, w dniu 11-10-2015 23:12:57 napisał:

    to w koncu jaki byl wynik?

    odpowiedz

    • 5 (5)

    MOK, w dniu 11-10-2015 23:46:40 napisał:

    Tej pismak,a wynik to ja podam amatorze

    odpowiedz

    • 2 (2)

    Mateusz, w dniu 12-10-2015 00:37:48 napisał:

    1-2 :)

    odpowiedz

    • -5 (5)

    ZORZA, w dniu 12-10-2015 08:37:34 napisał:

    A o meczach Zorzy tradycyjnie juz nie ma artykuku. ;) W kazdym razie walke o awans mozna uznac za zakończona. ZORZA

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 3 (3)

    mmnn, w dniu 12-10-2015 09:52:25 napisał:

    ci w pomarańczy to same prawiczki

    odpowiedz

    • -3 (3)

    Kibic, w dniu 12-10-2015 16:29:23 napisał:

    I gdzie jest ten mocny paterek? Z papudrakami nie moga wygrac :) a moze sklad byl okrojony?

    odpowiedz

    • 0 (0)

    1zwielu, w dniu 12-10-2015 17:28:51 napisał:

    Zawsze jest jakieś wytłumaczenie. :)

    odpowiedz

    • 0 (0)

    kibic, w dniu 13-10-2015 22:06:31 napisał:

    Nawet w C klasie zdarzają się niespodzianki.

    odpowiedz

    • 0 (0)

    xxxxx, w dniu 14-10-2015 19:42:03 napisał:

    za mało wypili to nie wygrali heheheehehe

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Kwasy...
Fotokubek klasyczny
19,90PLN
Sprawdzanie i regulacja ciśnienia w ogumieniu
Sypialnia - jasny dekor i ryflowane uchwyty
Pokój dzienny/ jadalnia/ sypialnia/ biuro
DATECS Maluch E.ko
sugerowana cena producenta: 1351,77PLN
Posnet Themo EJ
sugerowana cena producenta: 2950,77PLN
MEBLE PIOTR PASIEKA
0

O Stowarzyszeniu Oficerów Więziennictwa. Czym się zamuje?

Przyglądamy się bliżej działalności Stowarzyszenia Oficerów Więziennictwa. Jaka jest jego #historia? Jakie stawia sobie cele? Do czego dąży w swoich działaniach?

(czytaj więcej)
0

Dzień Różnorodności Biologicznej. Dlaczego należy dbać o każdy gatunek?

Środowisko naturalne w ostatnich dekadach musi mierzyć się z wieloma wyzwaniami.# Niestety, za część tych problemów odpowiada człowiek i jego działalność, prowadząca m.in. do intensyfikacji efektu cieplarnianego. Obchodzony z inicjatywy ONZ Międzynarodowy Dzień Różnorodności Biologicznej (22 maja) to dobry moment, by zauważyć, że każdy z nas może przeciwdziałać negatywnym zmianom w światowym ekosystemie.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)
0

Zdrowe odżywianie podczas pracy zdalnej. Przepis na sałatkę w stylu toskańskim

Pomimo cyklicznego znoszenia obostrzeń wielu z nas wciąż pracuje w trybie #zdalnym. A to z kolei stanowi nie lada wyzwanie dla naszej codziennej diety. Inaczej bowiem komponujemy menu zabierane do firmy, inaczej podejść należy do planowania posiłków, pracując w domowym zaciszu. W obu jednak przypadkach kluczem jest zbilansowana dieta, zapewniająca siłę i energię na cały dzień intensywnej pracy.

(czytaj więcej)